Összes kutya »
Örökbe adtuk

Molly csodás gazdikat kapott! Ugye ismerősek?


Örökbefogadási kérdőív Twitter Facebook

Molly mama és hat kölyke a januári hidegben egy magánház kertjében, földbe vájt gödörben vacognak. A a 4 lányt és 2 fiúcskát megmentettük és hónapokig neveltük, majd egészségesen örökbe adtuk őket. Addigra már tudtuk, hogy Molly mamára is csodás élet vár!

De hogy is kezdődött?

Ibolya és Alfréd, tavaly, idős kutyájukat rákban veszítették el és egy idő után úgy érezték, hogy egy másik, segítségre szoruló szőrmókkal pótolnák a szeretett kisállat hiányát. Választásuk Foltira, a gyógyíthatatlan, daganatos kiskutyára esett, aki sajnos februárban feladta a küzdelmet. Élete utolsó, talán legboldogabb szakaszában igazi gazdái voltak és megszépítették utolsó hónapjait.

Mikor Mollyt megláttuk, – a hasonlóság miatt – arra gondoltunk, hogy talán ő lehet Folti reinkarnációja, aki már az angyalokkal kergetődzik… Megkérdeztük hát Ibolyáékat, hogy éreznek-e már elég erőt, hogy egy másik kiskutyával pótolják Folti elvesztését?

Most már Molly a két csodás ember társaságában élhet boldogan. Lassan leveti félénkségét és szinte istenként tekint gazdijára…. persze minden oka megvan erre!

Kedves Ibolya és Alfréd! Hálásan köszönjük, hogy még egy kis árvának adtatok esélyt a boldog életre!

Az előzményekről itt olvashattok:

https://www.facebook.com/media/set/?vanity=vigyelhaza&set=a.4513084792039901

https://www.facebook.com/media/set/?vanity=vigyelhaza&set=a.4329659403715775