Összes kutya »
Örökbe adtuk

Mudi Allen – Bundi néven – Budára szerződött 😊


Örökbefogadási kérdőív Twitter Facebook

Mudi Allent Budapesten, a XVII. kerületben a vasúti sínek között találták. A barátságos, egészséges 3-4 hónapos kiskutya gondozásunkban várta, hogy elmúljon a koronavírus veszély és egy igazi gazdit keressünk neki. Ő azon szerencsések közé tartozik, akinek nem kellet sokáig várnia, hiszen a Berényi család budai, kertes házukba fogadta őt. Olvassátok első beszámolójukat:

 

„Kedves Alapítvány,

Három héttel ezelőtt hoztuk el Önöktől a kis Mudi Allent, vagy ahogy mi hívjuk “Bundit”. Három hét hosszú idő is meg nem is, de egy ilyen kis kutyának mindenképpen inkább hosszú. Különösképpen, ha arra gondolunk, hogy ebbe az időbe mi minden zsúfolódott össze, mennyi újdonság, mennyi új élmény, melyek első látásra nagyrészt inkább félelmetesek voltak. Aztán persze valamennyiről kiderült, hogy kár volt előre félni, mert az új falkának az a legfőbb célja, hogy az új kis falkatag minél kellemesebb, szebb életét tudjon élni beilleszkedve az új környezetbe. Ami bámulatosan könnyen ment, a szobatisztaság, a pórázon járás, a parancsok megértése, a legfőbb szórakozás a frizbi, és kora reggeli 5 km-es erdei séta a hegyre, a hajnali vaddisznó nyomok és túrások felleltározásával. Amit még szokni kell: az autózás, elfogadni, hogy nem mindenki gonosz aki nem nálunk falkatag, és ha már egyszer beengedtük, mert Vendég, nem kell megpróbálni a legrövidebb időn belül elűzni. És persze egyedül is el kell tudni tölteni valamennyi időt…

A bájos egyénisége és az a rengeteg szeretet, amit folyamatosan sugároz felénk bizonyítja számunkra, hogy jól döntöttünk, amikor Őt választottuk. Mert utólag bevallom, nem ő volt tervben: egy kis angol staffordshire terrier kölyök jött volna hozzánk, mint amilyen az előző kutyánk, két évvel ezelőtt 13 évesen meghalt Gofri volt. Aztán egy este a fiam átküldte a kis Mudi Allen fényképét, hogy mit szólunk hozzá? És akkor jött a felismerés: a díjnyertes szülőktől származó kis angol staffi kölyköt valaki mindenképpen megveszi, szeretni fogja, társa lesz, az élete nélkülünk is sínre kerül. De mi lesz a sorsa ennek a kis tüneménynek ha mi nem lépünk. Úgy éreztem, hogy neki mi vagyunk az esély, mi vagyunk a palackposta. Remélem, hogy hosszú időt tudunk majd együtt tölteni!

Hálásan köszönjük az Alapítványnak: a Berényi Család”

 

Kedves Berényi család! Örülünk, hogy egymásra találtak! 🙂