Összes kutya »
Örökbe adtuk

Muki megérkezett!


Örökbefogadási kérdőív Twitter Facebook

A jó dolgokra olykor várni kell. Tekla és Gábor pedig türelmesen várták Muki felépülését és kitartóan látogatták a gyógyuló kutyust, míg örökbe fogadhatták őt!

Muki a 4 éves barátságos keverék kisfiú tulajdonosát – felelőtlen állattartás miatt – az önkormányzat lemondatta, így tavasszal alapítványunk gondozásába került. Az orvosi vizsgálatok során derült ki, hogy Muki egyes fázisú szívférgességben szenved, így haladéktalanul megkezdtük a gyógyíttatását. Bár a gyógyulási folyamat hosszadalmas és költséges volt, gyógyulásában biztosak voltunk. Nyár elején keresett meg minket Tekla és Gábor, hogy szeretnék Mukit örökbe fogadni. Bár tudták, hogy a kutyusra több hónapos kezelés vár, türelmesen vártak és többször is meglátogatták a kutyust. Aztán a hetekben eljött a nagy pillanat: Mukinak befejeződött a kezelése és csupán az utolsó negatív tesztre kell várnunk. Így már nem volt akadálya, hogy Muki, még a hidegek előtt szerető otthonba kerülhessen. Olvassátok el Tekláék első beszámolóját Muki érkezéséről! 😊

„Kedves Vigyél Haza Alapítvány!

Úgy érezzük, itt az ideje, hogy helyzetjelentést adjunk Mukiról, aki már lassan egy hete boldog családunk tagja.

A lakást rögtön az érkezésekor birtokba vette, nem kellett sok idő, hogy kiérdemelje a helyet a kanapén is. Nagyon nyugodt kutyus, órákon keresztül tud fetrengeni a lakás különböző pontjain, amit csak a simogatásra benyújtott igény, illetve néhány finom falat befalása szakítja félbe. Ezzel ellentétben, amint kilépünk a házból, a sétálások alkalmával nagyon érdeklődő, minden és mindenki egyből felkelti a figyelmét. Egy kicsit még félénk, de mindenkivel barátságos és tonnaszám gyűjti az elismerő szavakat és pillantásokat, bármerre járunk. Pórázon már nagyon szépen sétál, ha hívjuk, jön és kezdi megtanulni a felállított szabályokat. A játék még nem az erőssége, de sokat dolgozunk rajta, hogy felkeltsük az érdeklődését a labdák és kötelek iránt.

Ezalatt a rövid idő alatt is már sikerült bebizonyítania, hogy ő az a kutyus, akire mindketten vágytunk és megérte várni rá!

Köszönjük Mukit és az alapítvány gondoskodását!

Üdvözlettel: Tekla, Gábor és Muki „

Kedves Tekla és Gábor! Köszönjük a kitartásotokat! Biztosak vagyunk benne, hogy Muki már Otthon van nálatok!