Összes kutya »
Örökbe adtuk

Na milyen gazdit kapott Guszti, a picike, kétéves fiúcska?


Örökbefogadási kérdőív Twitter Facebook

Anna már megint bukta az ideiglenes befogadást! 😊

De Guszti olyan nagyszerű gazdit kapott, aki már 10 éve is alapítványunktól fogadott örökbe egy árva kutyát. Ismerjétek meg Anna, Guszti és Tubus törtélnetét!

Tíz éve ideiglenes befogadóink Anna fotóit látva védencükkel sokan reméltük, hogy ez a kapcsolat több lesz, mint múló románc. A kedves képek és a részletes beszámolók hatására azonban több komoly érdeklődő is jelentkezett a kutyusra, így hát Annának választania kellett és a legjobb döntést hozta: örökbe fogadta Tubust!

A történet tíz év után folytatódik: idén februárban Guszti barátságos, jámbor kiskutya Pesten kószált, majd az Illatos útra került. Onnan vette magához a négykilós fiúcskát februárban alapítványunk. A didergő kiskutyának mielőbb ideiglenes befogadót terveztünk keresni, mikor jelentkezett Anna, hogy szívesen vállalná a csöppség gondozását. Tubus elfogadta az új jövevényt és néhány nap múlva Guszti már bemászott Tubus mellé a kosarába. A teljes komfort és a hosszútávú barátság érdekében, persze Guszti hamar saját kosárkát kapott 😊A csendes együttlétet azonban „megzavarták” a Gusztit örökbe fogadni tervező érdeklődők, akiket Annához irányítottunk volna… és hamarosan üzenetet kaptunk Tubiéktól: „Bocsi, de szerintem én nem fogom odaadni őt senkinek, az az igazság! 😂 Nem megy nekem az ideiglenes befogadás úgy tűnik. 😂”

Hát így lett gyorsan, remek gazdija Gusztinak. Nézegessétek a képeket. Szerintetek jól döntöttünk?

—————————–

Ha segítenél, hogy még több árva kutyust menthessünk meg, gondolj ránk és ajánld fel adód 1%-át alapítványunknak! Adószámunk: 18196384-1-42 további részletek: https://vigyelhaza.hu/ado-egy-szazalekrol/