Összes kutya »
Örökbe adtuk

Nabla esélyt és gazdikat kapott!


Örökbefogadási kérdőív Twitter Facebook

Öt kis puli kölyök tavaly tavasszal egy pesti vállalkozás telephelyén maradt gazdátlanul, és alapítványunk segítségét kérték a „babák” gondozásában, majd örökbe adásában. Már valamennyien gazdikhoz jutottak, de Fürtös – aki talán a legszebb volt mind közül – októberben visszakerült alapítványunkhoz. (mint mondták, „a kutya nem jön oda, ha hívják” és Fürtöst látva ezt teljes mértékben megértettük: a kedves, nyitott kiskölyök helyett egy félénk, befelé forduló: szinte rettegő kutyát kaptunk vissza. Biztosak vagyunk benne, hogy a kutyának minden oka megvolt a félelemre…

Az elmúlt hónapok azzal teltek, hogy megpróbáltuk, hogy ismét elnyerjük Fürtös bizalmát. Nagy segítséget kaptunk ebben Kresák Ágitól, az Őrmezői Kutyasuli vezetőjétől, akinél Fürtös hónapokig, bentlakásos viselkedés terápián volt.

A kutyasuliban szeretett Fürtösbe Dóra és férje Levente, akik, rutinos kutyások és második családtagként, kiképzett kutyájuk, Sinus mellé fogadták a hányattatott sorsú kiskutyát örökbe. az új élethez Fürtös új nevet is kapott: mostantól Nablaként éli boldog életét. (Hogy teljes legyen a család, Nablának még egy cica barátságát is el kell nyernie)

Köszönjük Kresák Áginak, hogy türelemmel, szeretettel és hozzáértéssel nevelte Nablát, és köszönjük Dórának és Leventének, hogy mindent megtesznek azért, hogy Nabla újra bízzon az emberekben és boldog lehessen.