Összes kutya »
Örökbe adtuk

Noir az év utolsó napján kertes házba költözött!


Örökbefogadási kérdőív Twitter Facebook

Noir igazán jól kezdheti az új évet, hiszen csodás családhoz költözhetett!

Az egyéves kisfiú júliusban Budapesten kószált és elütötte egy autó. Azonnal állatklinikára szállítottuk őt és gondozásunkba vettük a csillogó szemű kutyust. Szerencsére nem volt komoly sem a külső, sem belső sérülése. Azonosító nem volt benne, igy teljes gyógyulását követően megkapta oltásait, a mikrochipet ivartalaníttattuk is, majd megkezdtük az igazi gazdi keresését. A nagyon aktív kutyának olyan családot kerestünk, akik kielégítik hatalmas mozgásigényét is. Decemberben keresett meg minket Kati és párja, hogy szívesen örökbe fogadnák Noirt. Részt vettek egyik hétvégi kirándulásunkon, ahol kölcsönösen megismerhették egymást, és mi is láthattuk: Noir jó helyre kerül majd, így december 31-én új otthonába költözött! A napokban kedves levelet is kaptunk a gazdiktól:

„Noir egy bűbájos, tökéletes kutyus. Fantasztikusan figyel, alkalmazkodik, gyorsan tanul, egy szeretet- és energiabomba. Bizalommal telve élvezi az új életét és mi igyekszünk is kielégíteni az igényeit. Hamarosan megyünk az iskolába, hogy “hivatalosan” is tökéletes legyen. Biztos vagyok benne, hogy mintakutya lesz, minket már eddig is levett a lábunkról.

Köszönjük, hogy rátalálhattunk Nálatok! Boldog új évet kívánunk Nektek és a kutyusoknak, sok kitartást és erős lelket a munkátokhoz! Üdvözlettel: Kati”

Ha te is szeretnél egy helyes, keverék kutyust, örökbefogadás részleteiről itt olvashatsz: https://vigyelhaza.hu/igy-fogadhatsz-orokbe/
Ha szívesen lennél valamelyik védencünk  gazdija, kérjük, töltsd ki az örökbefogadási kérdőívet: https://vigyelhaza.hu/orokbefogadasi-kerdoiv