Összes kutya »
Örökbe adtuk

Nokedli gazdit kapott… és még két cicát is!


Örökbefogadási kérdőív Twitter Facebook

Rebeka már a második kiskutya ideiglenes befogadója volt, amikor a napokban fontos döntésre jutott: két mentett cicája mellé Beckyt is örökbe fogadja, aki Nokedli néven élhet tovább boldogan. Szóval már megint elveszítettünk egy elkötelezett ideiglenes befogadót! 😊

Beckyt, a négyéves keverék kiskutyát tavasszal kikötve találták egy pesti intézmény előtt. A mikrocsip alapján értesítették a tulajdonosát, aki közölte, hogy már évekkel ezelőtt tovább adta szegényt… Alapítványunk gondozásába vette a tündéri, 5-6 kilós tacskó-jellegű kutyust, aki mindenkivel barátságos volt. Nem is értettük, hogy miért nem találtunk neki sokáig gazdit. A tél közeledtével nagyon sürgős lett, hogy a kicsi és rövidszőrű kutyusnak legalább ideiglenes befogadót találjunk, amit az igazi gazdi rá nem talál.

Rebeka, korábban egy háromlábú kiskutyánk, Csepke ideiglenes befogadója volt, egészen örökbeadásáig, igy nagyon örültünk, hogy ismét jelentkezett nálunk. Nem volt kérdés, hogy Becky nála jó helyen lesz, hiszen hamar kiderült, hogy a cicákkal sem került a kiskutya konfliktusba. Alig telt el egy hónap és Rebeka döntött: már nem szeretne Beckytől megválni, így boldogan örökbe adtuk őt.

A kiskutyus most már Nokedli néven, Rebeka zuglói lakásában él boldogan! 🙂

Köszönjük Rebeka, hogy örökbe fogadtad Nokedlit!