November 8.-án vasárnap Örökbefogadó Nap az Illatoson!

Sajnos már nem újdonság az, hogy az Illatos út megtelt, a gazdáikra hosszú ideje reménytelenül váró kutyákkal. Ezért ismét Örökbefogadó Napot szervezünk közösen, az Állategészségügyi Szolgálattal.
Helyszín: FÖRI Állategészségügyi Szolgálat Illatos úti telepe (Budapest IX. Illatos út 23/a)
Időpont: 2015. november 8. 10-15 óra között

ÖN.2015.11.8
Ezen a napon önkéntes „fuvarosaink” Budapest belterületén, kívánságra ingyenesen HÁZHOZ VISZIK az örökbe fogadott kutyákat, új gazdáikkal. Az akció megkönnyíti az új család első közös utazását is, hiszen gyakran nem egyszerű egy még ismeretlen állatot tömegközlekedési eszközön hazaszállítani.
Amivel már előre készülünk:
– önkéntes kutyakozmetikusaink valamennyi, erre rászoruló kutyát megszépítenek
– valamennyi, gazdára váró kutyáról munkatársaink igényes fotókat készítettünk, hogy megkönnyítsük a választást
A kutyusokhoz– támogatónk jóvoltából – névre szóló bilétát, minőségi nyakörvet és pórázt is adunk ajándékba.
A vasárnap örökbefogadott valamennyi felnőtt kutya, ingyenes szocializációs tréningen vehet részt, a kölyök kutyusok és gazdijaik pedig ingyenesen kutyaoviba járhatnak!
Erre a napra kiterjesztjük Születésszabályozási Programunkat, és átvállaljuk az ivartalanítás költségét valamennyi, az Illatos útról, magánszemély által örökbe fogadott kutya után!
Az új gazdik, a kutyusokat oltva, féregtelenítve, mikrocsippel, egészségesen fogadhatják örökbe, mindössze 5000Ft térítési díj ellenében. A helyszínen a telep munkatársai és önkénteseink tanácsaikkal segítik a legjobb választást.
Mindenképp számítunk Rád és barátaidra!
– Akkor is szeretettel várunk Benneteket, ha most csak körülnéznétek, és a jövőben tervezitek egy-egy árva kutya örökbe fogadását.
– Akkor is gyertek ki, ha érdekel Benneteket az önkéntes munka alapítványunkkal, vagy ideiglenes befogadók szeretnétek lenni!

Ha még nem tudnád: az Állatvédelmi Törvény módosítása szerint nem szedhető ebrendészeti hozzájárulás az állatmenhelyről, ebrendészeti teleprõl vagy állatvédelmi szervezettől örökbefogadott állatok után, így az Illatos útról örökbe fogadott kutyák is örökös adómentességet élveznek.