Összes kutya »
Gazdira vár

Nudli

  • Fajtája:keverék
  • Kora:4 hónap
  • Neme:Kan
  • Mérete:Kicsi
Örökbefogadási kérdőív Twitter Facebook

Néhány szó a kutyusról:

Nudli Budapest kertvárosi részén kószált és állatbarátok kérésére vette alapítványunk gondozásába. A 4 hónap körüli kan, kistestű keverék mostani életkorában folyamatos foglalkozást igényel. Teljesen szobatiszta, ha 3 óránként levisszük. (Öröm „baleset” néha előfordul apró pisi formájában.) Folyamatosan pörög, ugrál, csipked, ha el akarnál menni, ölelget és nem enged. 😊 Kicsi gyerek mellé nem javasoljuk, mert ha nagyon pörög, akkor játékból még hajlamos arcba is csípkedni. A napi kétszer sok játék, mozgás, fárasztás minimum kell neki, és akkor jól kezelhető. Az alap vezényszavakat tanulja.

A legfontosabbat – hogy gyere a gazdihoz – reméljük hamarosan megtapasztalhatja.

Olyan örökbe fogadót keresünk neki, aki lakásban, vagy kertes házában, de szabad bejárással tartaná őt és biztosítani tudja számára a sok mozgást is. Oltva, mikrochippel, egészségesen adjuk örökbe, és 7 hónapos korában ingyenesen ivartalanítjuk.

Az örökbefogadás részleteiről itt olvashatsz: https://vigyelhaza.hu/igy-fogadhatsz-orokbe/
Ha szívesen lennél a gazdija, kérjük, töltsd ki az örökbefogadási kérdőívet: https://vigyelhaza.hu/orokbefogadasi-kerdoiv

A koronavírus járvány miatt mozgásunk, örökbeadási lehetőségünk korlátozott, ezért kizárólag Budapesten tudjuk örökbe adni őt.