Összes kutya »
Örökbe adtuk

Odin boldog! :-)


Örökbefogadási kérdőív Twitter Facebook

Novemberben hat kiskutya került gondozásunkba a mamájukkal együtt, az Illatos útról. A soványka mama és a bőrbeteg kölykök, hosszú idő, és sok törődés árán tavaszra mind meggyógyultak és a kicsik már gazdikat is kaptak. 🙂 Odint Dóra és testvére Tamás fogadta örökbe gyömrői kertes házukba, szüleik Anna és János teljes egyetértésével. Most ismerjétek meg Odin örökbe fogadását, ahogy erről a Gazdija ír:

„ … Mióta velük van Odin, mindennap olyan különleges, pedig csak két hete él velünk!

Az nem kifejezés, hogy ez a kutya okos, két nap alatt megtudtam neki tanítani a fekszik parancsot, és a marad parancsot is egyre jobban érti. Az ül kapásból ment! Csak dicsérni tudom, egy rossz szót nem lehet róla mondani. Ráadásul a vihartól én jobban félek, ő meg se rezzen. Hálás vagyok, mert társa és barátra leltem benne.

A szobámban az ágyammal szemben van egy kis fekhelye, ahol általában a hátán alszik, ami nagyon vicces és aranyos. Egy szigetelt kutyaház is van a kertben, amit már előszeretettel használ!

Az egyedülléthez is kezd hozzászokni, de még most is megcsócsál ezt-azt, amit a kertben talál, például az ajtók, cipő és csizma, de kapott rágócsontokat és inkább azt eszegeti vagy valamelyik játékával játszik, hisz abból sincs hiány! …”

Jövő héten szombat délelőtt, a PACSI!-ban filmet is láthattok róla az RTL-en!

Itt megnézhetitek az eddig készült filmeke és láthatjátok, hogyan történik az örökbe adás: https://www.rtlmost.hu/pacsi-p_9547