Összes kutya »
Örökbe adtuk

Pacsi, Szentgotthárdon végleges OTTHONRA lelt!


Örökbefogadási kérdőív Twitter Facebook

Pacsit a gyönyörű, egészséges csillogó fekete, akkor 4 éves tacsi keverék fiút hét éve adtuk örökbe egy nyugdíjas párnak. Július közepén a bácsi meghalt, a néni pedig betegségekkel küzd…így a kutya visszakerült alapítványunkhoz.

A csalódott, idősödő öregúr szomorú sorsa miatt és abban reménykedtünk, hogy találunk egy olyan jóérzésű, családot, akik magukhoz vennék őt.

Pacsi története nagy vitát keltett Facebook oldalunkon.

Szerencsére nem csak tanácsokat kaptunk, hogyan csináljuk máshogy a munkánkat, hanem segítséget is Sándor, Judit és lányuk Sára személyében, akiket megindított Pacsi története és Szentgotthárdról (!) jöttek el, hogy személyesen is megismerhessék a kisöreget.

Az ismerkedés után eldöntötték, hogy Pacsinak végleges otthont nyújtanak, így néhány napon belül magukkal vitték szép, kertes házukba Szentgotthárdra. (Milyen érdekes: néhányan olykor már azt is túl nagy távolságnak érzik, ha egy kutyáért Pestről, a város peremére kéne autóznia…)

Ami a legfontosabb: néhány nappal azt követően, hogy Pacsival igazi csoda történt, már kedves telefonhívást is kaptunk: Pacsi szinte tökéletes kutya: szófogadó, szépen sétál pórázon, de póráz nélkül is, árnyékként követi Sándort.

Pacsi, végre révbe ért! Köszönjük Judit, Sándor és Sára!