Összes kutya »
Örökbe adtuk

Pajti, az epilepsziás kiskutya gazdit kapott!


Örökbefogadási kérdőív Twitter Facebook

Pajtit, a 7 éves, pumi jellegű keverék fiút epilepsziásan adta le 2018 nyarán gazdája az Illatos útra. Még azon az őszön alapítványunk gondozásába vette a csendes, szerény kiskutyát, hiszen kevés esélye volt, hogy életét végig kísérő betegségével örökbe fogadnák őt.

A kedves, barátkozó kiskutya epilepsziáját napi két alkalommal, gyógyszer beadásával kontrollálni lehet, és gondoskodással, sok-sok szeretettel betegségét szinten lehet tartani. Olyan gazdit kerestünk a kutyus mellé, aki elfogadja az állapotát, képes a gyógyszerek folyamatos biztosítására és a fokozott gondoskodásra is. Közel két évet vártunk, míg Pajtira talált Ágnes és nagylánya, akik veresegyházi, kertes házukba fogadták őt. És láss csodát! A kiskutya néhány nap alatt kinyílt: kiderült, hogy labdabolond és boldog ugatással fogadja a családtagokat. Az éjszakákat Ágnes ágya mellett tölti és el nem mozdulna mellőle egész nap. 😊

Sokan gondolják úgy, hogy egy idősebb kutya már nem tud úgy ragaszkodni új gazdájához, mint fiatal társai. Erre a tévhitre cáfolt rá Pajti is, aki most újra boldog!

Hálásan köszönjük Ágnesnek, hogy betegsége ellenére örökbe fogadta ezt a 9 éves, ragaszkodó kiskutyát!

Pajti boldog játékát itt is megnézheted: https://www.facebook.com/vigyelhaza/videos/1323007164709664/