Összes kutya »
Örökbe adtuk

Panni 13 évesen új gazdikat kapott!


Örökbefogadási kérdőív Twitter Facebook

Egy 13 éves kiskutyát örökbe adni szinte reménytelen küldetés… de most , ha egy évig tartott is a keresés, mégis sikerült! Pannit Réka és családja fogadták örökbe isaszegi otthonukba!

Talán emlékeztek még, hogy közel egy éve került gondozásunkba a két kisöreg szuka kutya, Csedi és Panni. A most 13 éves kiskutyák idős gazdája meghalt és az Illatos úton kötöttek ki. A kedves, ápolt, jól nevelt szeretet-csomagokat alapítványunk tavasszal vette gondozásába és reménykedtünk a csodában: hátha valaki ilyen idős korban is megszereti valamelyiküket.

Bár a fiatalos és mozgékony mazsolákat együtt adták le az Illatosra, de az állandó rivalizálás, verekedések miatt szétválasztottuk őket és külön-külön kerestük nekik álmaik gazdiját.

Panni, a barátságos, szeretet éhes kis csöppség ideiglenes befogadója Edina és barátja lett. akiknél nagyon jól érezte magát… de hát mégis csak egy végleges gazdi az IGAZI!

Kedves Réka! Hálásan köszönjük, hogy esélyt adtatok Panninak, hogy élete hátralévő éveit boldogan, családban tölthesse!

Csedi, a másik öreglány még ideiglenes befogadónknál, Marcinál várja a nagy Őt. Róla bővebben itt olvashattok: https://vigyelhaza.hu/csedi-1/