Összes kutya »
Örökbe adtuk

Pedró 9 évesen új gazdikat kapott!


Örökbefogadási kérdőív Twitter Facebook

Egy teljes év az Illatos úton! Idősebb kutyát örökbe adni mindig nagy kihívás és a gazdiktól is komoly elkötelezettséget kíván. Persze minden fenntartásunkat feledteti a kutya végtelen, odaadó szeretete.

A tavaly októberi Örökbefogadó Napot Pedró is nagyon várta az Illatos úton. A barátságos kutyát, végül mégsem választotta senki… Hát mi választottuk! Megsajnáltuk a csendes, barátságos 9 éves kutyát, aki már EGY ÉVET várt reménytelenül a telepen és gondozásunkba vettük. Hosszú ideje alapítványunk gondozásában, ideiglenes befogadónknál, Nóránál várta az igazi és végleges gazdiját.. Hétvégenként Nóra, szülei pesti kertes házába vitte Pedrót vendégeskedni. A korához képest fiatalos. kedves, türelmes kutya, imádta a nagy kertet és nagyon élvezte a tavaszi napsütést.

Nóra szülei, Márta és Károly idős németjuhász kutyájukat, Dorkát a közelmúltban veszítették el. Sokáig el sem tudták képzelni, hogy bárkim is pótolhatná őt. De Pedró az idők folyamán belopta magát a szívükbe és  a napokban örökbe fogadták őt! Pedró most már boldogan és fiatalosan szaladgál a kertben és türelmesen figyeli, ahogy Károly gondozza az ápolt kertet.

Köszönjük Nórának, hogy Pedró gondját viselte és segítette az idős kutyus örökbe adását!

Te is szívesen lennél egy kedves kutya életre szóló társa? Az örökbefogadás részleteiről itt olvashatsz: https://vigyelhaza.hu/igy-fogadhatsz-orokbe/
Ha szívesen lennél a gazdija, kérjük, töltsd ki az örökbefogadási kérdőívet: https://vigyelhaza.hu/orokbefogadasi-kerdoiv