Összes kutya »
Örökbe adtuk

Peti Meggyógyult a szívférgességéből és csodás családot kapott!


Örökbefogadási kérdőív Twitter Facebook

Hat nehéz hónap kezelések, folyamatosan adagolt gyógyszerek, injekciók, újabb-és újabb vizsgálatok után Peti meggyógyult! Az ötéves kiskutya hősiesen viselte a hosszas tortúrát és megérdemelte, hogy szép családot kapjon, akik élete végéig gondoskodnak majd róla.

Ismerjétek meg a kis kócos történetét!

Peti nyár elején Budapesten, a XVII. kerületben kóborolt és az önkormányzat kennelébe került. Alapítványunk gondozásba vette és – mint minden kutyánál, aki hozzánk kerül – elvégeztettük a szívférgesség tesztet is, ami sajnos pozitív lett. Ezt megerősítette sajnos az alapos állatorvosi kivizsgálás is. ☹ Peti kettes klinikai kategóriájú szívférgessége még esélyt adott a teljes gyógyulásra. Kezelése hosszadalmas és költséges volt, de remétük, hogy karácsonyra teljesen meggyógyulhat.

Peti gyógyulási folyamatát Gabriella és családja folyamatosan figyelemmel kísérte. Gabi és a gyerekek Noémi és Levente – kutyusaik Guzmi és Szotyi társaságában – többször meglátogatták nálunk Petit és rendszeresen érdeklődtek állapotáról. Ezért biztosak voltunk benne, hogy a kiskutya igazán jó helyre kerül majd. És a napokban elérkezett a nagy pillanat: Peti új családjához költözhetett! Most már Gabrielláék üllői kertes házában élhet, vidám társaságban. 😊

Nézegessétek a képeket, és mondjátok el: szerintetek is jó helyre került Peti? 😊

——————————————————–

Vigyázzatok a kutyáitokra és előzzétek meg a szívférgességet!

Itt többet tudhatsz meg erről a hazánkban gyorsan terjedő súlyos betegségről: https://www.szivfergesseg.hu/gazdiknak/