Összes kutya »
Gazdira vár

Picúr

  • Fajtája:keverék
  • Kora:9 év
  • Neme:Szuka
  • Mérete:Közepes
Örökbefogadási kérdőív Twitter Facebook

Néhány szó a kutyusról:

Bizakodó, barátságos tekintet, korát meghazudtolóan vidám és játékos természet. Ez jellemző Picúrra a 9 éves keverék nőstény kutyusra. Pedig úgy tűnik, nem jött be neki az élet: Három hónapos korában fogadták örökbe az Illatos útról és kilenc év után (!) nyáron újra visszakerült oda.

Megsajnáltuk a nehéz sorsú kutyát és a napokban gondozásunkba vettük. Akárhogy is alakult Picúr eddigi élete, még mindig bízik abban, hogy valakinek szüksége van rá, akit szerethet, és aki szereti majd őt. Oltva, ivartalanítva, mikrochippel, egészségesen adjuk őt örökbe. Segítsetek neki!

Az örökbefogadás részleteiről itt olvashatsz: https://vigyelhaza.hu/igy-fogadhatsz-orokbe/
Ha szívesen lennél a gazdija, kérjük, töltsd ki az örökbefogadási kérdőívet: https://vigyelhaza.hu/orokbefogadasi-kerdoiv

———————————

Megjegyzés:

Kérünk mindenkit, aki örökbefogadáson gondolkodik, de élethelyzete bizonytalan, csak kipróbálná, hogy milyen lenne egy kutyával élni, de a szándéka nem elég erős, átgondolt, vagy végleges, vagy családjában nincsen mindenki meggyőződve arról, hogy kutyát szeretnének, és azok, akik a kutyát nem társ-állatnak, hanem háziállatnak gondolják ne keressenek minket.