Összes kutya »
Örökbe adtuk

Pipacs boldog családba költözik? Nem! Ott marad!


Örökbefogadási kérdőív Twitter Facebook

Az elkötelezett ideiglenes befogadók dolga a legnehezebb, hiszen átmenetileg  családjukba fogadnak egy árva kutyát, majd a sokszor megszeretett állatkát nehéz szívvel elengedik, hogy egy következő árván segítsenek… és az elengedés olykor „nem sikerül”. 😊 Így jártak Csilláék is Pipaccsal. Olvassátok szeretettel történetüket!

Pipacsot, a hathónapos tacsi keverék kislányt, tavaly októberben Budapesten, a XVII. kerületben az utcán találták.  A kedves, félénk kutyust, aki éppen csak kezdte felfedezni a világ csodáit, gondozásunkba vettük. Ideiglenes befogadását Csilla vállalta el, aki családjával már korábban is segített egy gazdira váró négylábú gondozásában.

Pipacs hamarosan megkapta oltásait és a mikrochipet is. Olyan gazdit kerestünk neki, aki lakásában, vagy kertes házban, de a lakásba szabad bejárással tartaná őt. Nagyon nehéz dolgunk volt, hiszen mindig az a célunk, hogy egy-egy árva kutya jobb körülmények közé kerüljön, mint ahol jelenleg van. Csilláéknál viszont Pipacs a lehető legjobb helyen volt, ahol szeretetben élt együtt, két másik befogadott kutyájukkal, Sütivel és Pereccel.

Aztán nemrég, az utolsó örökbe adási próbálkozásunknál Csilla és családja úgy döntött, hogy már nem tudnának Pipacstól sem megválni. 😊 Így a boldog kiskutya végleg hazatért Csilla, férje István és gyerekei Bejke és Keve otthonába.

Kedves Csilla és István! Köszönjük az őszinte, elkötelezett döntéseteket!

——————————-

Szeretnél te is egy helyes, keverék kutyát? Az örökbefogadás részleteiről itt olvashatsz: https://vigyelhaza.hu/igy-fogadhatsz-orokbe/
Ha szívesen lennél a gazdija valamelyik védencünknek, kérjük, töltsd ki az örökbefogadási kérdőívet: https://vigyelhaza.hu/orokbefogadasi-kerdoiv