Összes kutya »
Örökbe adtuk

Pityu karácsonyra gazdit kapott!


Örökbefogadási kérdőív Twitter Facebook

Pityu ősszel, Pesten csavargott, amikor állatbarátok kéréséra alapítványunk gondozásába került. Olyan szerencsés kivétel, akinek a sorsa nagyon hamar jobbra fordult. Olvassátok új gazdijának, Csillának a beszámolóját szeretettel, akivel már pesti lakásában él:

„A Vigyél Haza Alapítványnál nyár óta önkénteskedem, leginkább a szombati sétáltatásban tudtam segíteni.
Pityut egy november eleji sétán láttam meg, akkor került az Alapítványhoz. Nagyon bújós, kedves kutyus, ez látszott már az első pillanatban, így beleszerettem.

Úgy döntöttem, télre mindenképpen segítséget nyújtok neki, hogy ne kelljen kinn töltenie napjait a hidegben, így ideiglenesen befogadtam.

Szinte az első pillanattól kezdve nagyon otthonosan érezte magát nálam, a lakótársammal és barátaimmal is nagyon jól kijön. Az egyedüllétet is nagyon jól viseli, amíg dolgozom. Nem ugat, nem nyüszít, türelmesen vár haza. 🙂 Teljesen szobatiszta.

Nagyokat sétálunk a József Attila lakótelepen, a kutyusokkal nagyon barátságos, a konfliktusokat kerüli.

Mindene a simogatás és a játék, szeret mellém kucorodni a kanapéra, és ott pihenni. A kutyafuttatóban imád labdázni és bandázni a többi kutyussal.

Éreztem, hogy ő az én kutyám, szeretném, ha véglegesen nálam maradhatna, de egy “próba” még hátra volt: hogy jön ki anyukámék cicájával? Szerencsére semmi probléma nem volt, ő jobban fél a cicától, mint fordítva, de inkább elkerülik egymást a lakásban. Anyukámék Kaposváron laknak, így a Pestről való leutazást még szoknunk kell, de Pityu jól viselkedik az autóban is. Nagyon jó kutya! 🙂

Kaposváron, a családom teljesen odavan érte, mindenki nagy szeretettel fogadta, nagyon várják már, hogy mikor megyünk legközelebb.

Úgy gondolom, ez a képeken is látszik. Anyu (Gyöngyi) és az unokaöcsém, Ádi is nagyon megkedvelték, elhalmozzák szeretettel. 🙂

Így idén nekem ő, neki pedig én leszek a karácsonyi ajándék! :)”

Köszönjük Csilla, hogy Pityut örökbe fogadtad! Azért önkéntesként a jövőben is számítunk rád! 😊