Összes kutya »
Örökbe adtuk

Pumukli ideiglenes gazdijából végleges lett!


Örökbefogadási kérdőív Twitter Facebook

Zita nem csupán önkéntesünk, de már a harmadik árva védencünk ideiglenes befogadója volt… No ennek most már vége! 😊Pumukli, Zitánál végleges otthonra talált!

 Pumuklit a hároméves körüli kan kutyát III. kerületben találták tavasszal egy játszótér mellett. Állítólag előző este rakták ki az egész „kutyacsaládot” egy autóból.

A nyugodt, kutyákkal és emberekkel is barátkozó kutyus önkénteseink egyik kedvence lett mégsem találtunk számára megfelelő gazdit. Zita, korábban már két kutyánk ideiglenes befogadója is volt, akiket már sikeresen örökbe adtunk. Így, amikor újra lehetővé tették körülményei, idősödő kutyusa, Monty mellé befogadta Pumuklit is.

Egy idő után Zita döntésre jutott: már nem szeretne Pumuklitól sem megválni, így aztán örökbe fogadta öt zuglói lakásába.

Köszönjük Zita a sok segítséget! Önkéntesként számítunk rád a jövőben is!

—————

Szeretnél te is egy helyes, keverék kutyát? Az örökbefogadás részleteiről itt olvashatsz: https://vigyelhaza.hu/igy-fogadhatsz-orokbe/
Ha szívesen lennél a gazdija valamelyik védencünknek, kérjük, töltsd ki az örökbefogadási kérdőívet: https://vigyelhaza.hu/orokbefogadasi-kerdoiv