Összes kutya »
Örökbe adtuk

Rezeda 4. szülinapjára új gazdit kapott!


Örökbefogadási kérdőív Twitter Facebook

Rezedát 2015-ben mentette alapítványunk az Illatos útról. Első örökbefogadója tavaly ősszel – altatással fenyegetődzve – visszahozta a kedves, életvidám kiskutyát, akinek a mellső lábát ért trauma és ízületi kopása miatt műtétekre volt szüksége. Alapítványunk megműttette és beadatta neki a szükséges (elmaradt) oltásokat, így már egészségesen várta gazdáját, aki meg is érkezett Dóri személyében.

Rögtön az első találkozáskor érezték, hogy egy életen át tartó barátság születik köztük. Két nappal később Rezi be is költözött Dóri zuglói lakásába, és azóta a hűséges kiskutya szinte mindenhová elkíséri: együtt járnak munkába, nagyokat sétálnak, sőt, már moziban is voltak! Rezeda nagyon barátságos az emberekkel, imádja, ha vakargatják a hasát, szeret belefeküdni a gazdája ölébe, és folyamatosan puszikkal halmozza el őt. Értékeli a jutalomfalatokat, villámgyorsan tanul: egy hét után már nem húzza a pórázt, megáll a járda szélén, és tudja, hová szabad felmennie a lakásban. Egyre többször ismerkedik akár lány kutyákkal is. Rezi nagyon elégedett és hálás, hogy új életet kezdhetett, Dóri pedig nem is tudja, hogy tudott eddig nélküle élni! 🙂

Rezedára még – teljes gyógyulása érdekében – fizioterápiás kezelés vár, amiben alapítványunk és a Terápia az állatokért alapítvány további segítséget nyújt.

Köszönjük Dóri, hogy örökbe fogadtad Őt!