Összes kutya »
Örökbe adtuk

Rudi meggyógyult a szívférgességből és gazdit kapott!


Örökbefogadási kérdőív Twitter Facebook

Az elkötelezett állatbarátok tudják, hogy egy kutya örökbefogadása áldozattal jár. Ezeknek a remek embereknek nem elvárásaik vannak, hanem tudják, hogy egy kis állattról való gondoskodás feladat és felelősség. Mégis különleges alkalom, amikor olyan örökbefogadót mutathatunk be, aki egy szívférges kutyánk gyógyulását követte figyelemmel, és látogatta segítette rendszeresen, egészen a gyógyulásáig

Rudi hároméves kiskutya, Budapesten kószált januárban, majd alapítványunk vette gondozásába. Sajnos már az első vizsgálatok során kiderült, hogy a kutyus bőrférges és szívférges is, így megkezdjük az intenzív, mégis hosszadalmas kezelést.

Rudi a szívférgesség 2. fázisában volt, igy jó esély volt teljes gyógyulásra. Addig azonban még hosszú hónapoknak kellett eltelnie. A folyamatos gyógyszerezést injekciós kezelések, gyakori kontroll és teljes kennel nyugalom kísérte. Sokat jelentett neki, hogy Mária már akkor is látogatta őt, amikor még csak sétálni sem mehetett: „mindössze” sok simogatást és szeretetett kaphatott tőle.

Aztán ősszel, amikor már közel volt a teljes gyógyulás, Mária magához vette Rudit, vállalva, hogy a kiskutya csak keveset mozoghat és a gyönyörű kertben is csupán rövid sétákat tehet pórázon.

Aztán nemrég eljött a nagy pillanat: Rudit, orvosai az utolsó labor vizsgálatok alapján teljesen gyógyultnak nyilvánították, igy végre örökbe adhattuk a boldog kiskutyát Máriának! (Mária már betegen is örökbe fogadta volna Rudit, de mi csak gyógyultan adunk végleges gazdihoz kutyát)

Rudi most már Mária és édesanyja gyönyörű Dunakeszi házában él.

Hálásan köszönjük a rendkívüli elkötelezettséget és türelmet!

Rudit új naptárunkon is megismerhetitek majd, hiszen ő lesz mister Január! 😊