Segíts a leginkább rászoruló állatoknak!

A koronavírus járvány drámai helyzetbe hozta az állatvédő szervezeteket, menhelyeket is. Nagyon megnehezült az örökbe adás és az állatok gondozása, hiszen a személyes kontaktusokat az önkéntesek és az örökbe fogadók érdekében is csökkenteni kellett.

A nehezedő gazdasági helyzetben, – mikor sokak jövedelme jelentősen csökkent, mások állásukat, vállalkozásukat is elveszítették – az emberek maguk is segítségre szorulnak: ilyenkor háttérbe szorul az árva állatok sorsa is…

Az állatvédők közül most a legnehezebb helyzetben vidéken, azok a kis szervezetek vannak, akiknek nincsen „hangjuk” Bár áldozatos munkájuk nélkülözhetetlen, nem jut el segélykérésük azokhoz, akik segíteni képesek és hajlandóak is.

Természetesen a Vigyél Haza Alapítványt is érinti ez a válságos helyzet, most mégis arra kérünk benneteket, hogy MÁSOKNAK SEGÍTSETEK: nézzetek körül közvetlen környezetetekben: kik azok, akik leginkább támogatásra szorulnak? Nem tudjátok kinek segítsetek? Keressetek rá a településetekhez legközelebbi szervezetekre és vegyétek fel velük a kapcsolatot. Ha mindenki csak egy kicsit is segítene (munkával, szállítással, táppal, adománnyal), sok árva állat kerülhetne biztonságos otthonba még a hideg tél előtt! Köszönjük, ha megosztjátok felhívásunkat!