Összes kutya »

Shadow esélyt kér a méltó öregkorra.

Shadow, 15 éves nagyapó, akit Zuglóban fogtak be és így került 2016 nyarán az Illatos útra. A szelíd, mindenkivel kedves kutyusnak biztosan volt gazdája: talán meghalhatott, hogy az utcára került. Alapítványunk tavaly ősszel vette őt gondozásába.

Természetesen kötelességünk, hogy őszintén tájékoztassunk Benneteket az ősz úr egészségi állapotáról is, hiszen ezt is figyelembe kell vennie majd az örökbe fogadónak:

A végtelenül nyugodt öregúrnak vizelettartási problémái vannak. Az inkontinencia oka gerinc eredetű, azaz a csigolyákon lévő nyúlványok nyomnak bizonyos idegeket.

Tavasszal carcinomát diagnosztizáltak nála, ami már nem műthető de állapotát, immunerősítőkkel szinten tartjuk. A kedve kitűnő, szeret a közelünkben lenni, jókat alszik, és mindenkivel barátkozó.

Shadow reménykedve várja azt a nagyszívű örökbe fogadót, aki megszépítené utolsó éveit Olyan elkötelezett jótevőt keresünk, aki szeretettel gondoskodna róla, hátralévő életében megadva neki mindent, amit oly sokáig nélkülöznie kellett.

Sajnos 2018. március 21-én Shadow itthagyott minket. Nem szenvedett: csendben, békében elaludt….

Nyugodj békében!