Összes kutya »
Örökbe adtuk

Soma, a fekete herceg Igazi gazdikat kapott!


Örökbefogadási kérdőív Twitter Facebook

Hát most mindjárt a csattanónál kezdjük! Igenis megtörténhetnek a tündérmesék! Soma, a kétszer kidobott fiatal kutya a napokban a Rózsdombra költözött! 😊

Somát, a 8 hónapos, barátságos kiskutyát tavasszal bedobták egy kerítésen Budapesten, így került alapítványunk gondozásába. A gyönyörű fekete jószág hamar gazdára talált, de utólag kiderült, hogy nem volt egyetértés a családban, így néhány hónap múlva visszaadták Somát…

A kedves, barátkozó, kiemelkedően intelligens kutyát szerencsére nem viselte meg élete második kudarca sem, mégis fontos küldetésünknek tekintettük, hogy igazi, elkötelezett, szerető gazdikat találjunk számára.

Mikor elolvastuk Mária jelentkezését, már éreztük, hogy rátaláltunk az Igazira. Mint írta „ … Ha Soma el tud fogadni bennünket, úgy hiszem boldog életet tudunk majd biztosítani neki. Úgy gondolom azonban, most még mi kaphatunk többet tőle, mert nagy űrt hagyott Sziszi váratlan elvesztése. Még túl nagy a fájdalom, de egyetértünk Csányi Vilmos és Konrad Lorenz ajánlásával. Csak egy újabb kutya fog tudni vígaszt jelenteni. Köszönjük, ha segítenek, hogy megismerhessük.”

A személyes találkozás hamar létrejött: mikor visszahívtuk Máriát, azonnal kocsiiba ültek, hogy megismerhessék választottjukat.

Hisztek abban, hogy létezik szerelem az első látásra? Mert ez a találkozás ilyen volt! Még aznap elmentünk Mária és András otthonába, ahol meggyőződhettünk arról, hogy minden készenáll az új családtag befogadásához. A gyönyörű környezetben fekvő villa és hatalmas kertje ideális terület a bóklászáshoz és Somát semmi sem korlátozza majd szabad mozgásában. Mária és András (aki az Operaház aranygyűrűs énekművésze) egész nap otthon vannak, de ha kimozdulnak varázslatos otthonukból, Somát mindenhová magukkal viszik majd.

Kedves Mária és András! Hálásan köszönjük, hogy Somának új esélyt adtatok! Bízunk benne, hogy az új családtag érkezése idővel feledteti majd idős kutyátok, Sziszi elvesztése okozta fájdalmat.

 

Te is szeretnél egy kutyát örökbe fogadni? Az örökbefogadás részleteiről itt olvashatsz: https://vigyelhaza.hu/igy-fogadhatsz-orokbe/