Összes kutya »

Süti egy igazi cukiság! Nézzétek, milyen kópé kócosan és milyen ábrándos tekintetű a kozmetika után. 😊Normális ember azt gondolná, hogy lehetetlen egy ilyen ártatlan jószágtól megszabadulni, pedig tavasszal ez történt.

Tulajdonosai kerestek meg minket, hogy „a mama kapta, de nem foglalkozik vele” ezért leadnák. Hamar kiderült, hogy a most 8 hónapos, kan kiskutya sántít az egyik lábára. Az ortopéd szakorvos megállapította, hogy csípője sérült és egyik hátsó lábán csont leválás volt látható. (valószínű megrúghatták).

Süti nyár elején már átesett a komoly és sikeres műtéten és hosszabb gyógyulási folyamat után már teljesen egészségesen és bizakodva várja az igazi gazdit!

Az örökbefogadás részleteiről itt olvashatsz: https://vigyelhaza.hu/igy-fogadhatsz-orokbe/
Ha szívesen lennél a gazdija, kérjük, töltsd ki az örökbefogadási kérdőívet: https://vigyelhaza.hu/orokbefogadasi-kerdoiv

Megjegyzés:

Kérünk mindenkit, aki örökbefogadáson gondolkodik, de élethelyzete bizonytalan, csak kipróbálná, hogy milyen lenne egy kutyával élni, de a szándéka nem elég erős, átgondolt, vagy végleges, vagy családjában nincsen mindenki meggyőződve arról, hogy kutyát szeretnének, és azok, akik a kutyát nem társ-állatnak, hanem háziállatnak gondolják ne keressenek minket.