Összes kutya »
Örökbe adtuk

Szemétdombról- szerető családba. Málna gazdikat kapott!


Örökbefogadási kérdőív Twitter Facebook

Málna, az egyéves nőstény kutya borzasztó körülmények között élt pest elővárosi kerületében. Rendszeresen kiszökött arról a gondozatlan telekről, ahol tartották őt, igy az önkormányzat márciusban lemondatta a tulajdonosát.

Alapítványunk gondozásába vette a kedves, szelíd kutyát, majd – ivartalanítás után – megkezdtük az igazi gazdi keresést. A sok kérő közül mi természetesen a legjobb gazdikat szerettük volna neki. Hamarosan megkeresett minket Szilvia és Zoltán, kisfiúkkal Vincével és hamarosan örökbe fogadták a kedves kutyust. A napokban levelet is írtak nekünk:

„ … Még egyszer szeretném megköszönni, hogy bizalmat szavaztak nekünk! Málna tökéletes kiskutya, nagyon szeretjük! Első pillanattól fogva szobatiszta, rögtön megtalálta a helyét, végigaludja az éjszakát. Nagyon okos, gyorsan tanul, már szépen sétál pórázon és a labdát is visszahozza.

Autóban nyugodtan utazik, a vonatozást is kipróbáltuk, a kezdeti megilletődöttség után szépen oldódik. Az irodában is megtalálta a helyét nem tolakodó a kollégákkal.

Bárhová is megyünk, mindenhol megcsodálják! … Szombaton megkezdtük a kutyaiskolát is! 😊 Üdvözlettel: Szilvia”

Ha segítenél, hogy még több árva kutyust menthessünk meg, gondolj ránk és ajánld fel adód 1%-át alapítványunknak! adószámunk: 18196384-1-42