Összes kutya »
Örökbe adtuk

Szenilla, a pusziosztó gazdikat kapott!


Örökbefogadási kérdőív Twitter Facebook

Szenillát 2023 májusában mentettük az Illatos útról.

A bizalmatlan, nehezen megközelíthető kutyus – ideiglenes befogadó önkéntesünk, Kriszta gondoskodása nyomán – néhány hónap alatt barátságos, szobatiszta, pórázon szépen közlekedő kutyává vált.

Mint Kriszti korábban írta, „ … még van mit dolgozni a kis önbizalmán, hogy a bizonytalanságait leküzdje. Közben az itthoni szabályainkat ügyesen alkalmazza már, persze néha egy kis csintalanság előfordul 😃Továbbra is bújós és kis pusziosztó. Bízom benne, hogy valakinek igazi társa lehet, mert mindig nagyon vágyik a szeretetre és szívesen vissza is ad belőle„ És így is lett!

Kati, Balázs és fiúk Gábor többszöri ismerkedést és közös sétákat követően örökbe fogadták Szenillát, aki most már pusztazámori családi házukban él. Balázséktól kedves levelet és képeket is kaptunk:

“Kedves Vigyél Haza Alapítvány! Szenilla … már az első napokban teljesen otthonosan érezte magát. Az első napok az ismerkedéssel teltek a házzal és az udvarral, meg persze a környéken tett sétákkal, mert Budapest után minden új és „félelmetes” volt. Mostanra már teljesen beilleszkedett és kialakítottuk a napirendünket vele. Az idegen emberekkel való barátságokon még egy picit csiszolni kell, de bízunk benne, hogy idővel ez is megoldódik.

Köszönjük a lehetőséget, hogy Szenillát örökbe befogadhattuk és köszönjük Krisztinek a több hónapnyi kitartó munkát. Kati, Balázs és Gábor”

Köszönjük Krisztinek a szerető gondoskodást!