Összes kutya »
Örökbe adtuk

Szotyiból Zeusz lett, és a Bodeni tóhoz költözött! :-)


Twitter Facebook

Szotyi egyike volt annak a hat kiskölyöknek, akik tavaly novemberben, pár hetesen kerültek gondozásunkba az Illatos útról. Most már Zeusz (ez az új neve) az ötödik szerencsés, aki Gazdikhoz került, hiszen Éva és párja Miki örökbe fogadták őt! A kedves, fiatal párral már egy hónapja levelezésben vagyunk, hiszen Németországban élnek, a Bodeni tó partján. A sok levélből és képekből megismerhettük Zeusz jövendő otthonát és a környezetet is, így meggyőződhettünk arról, hogy a kutyus a legjobb helyre kerül majd. Múlt héten Éváék eljöttek Zeuszért és itt olvashatjátok első beszámolójukat:

„… egy hèt együttèlès utàn bàtran kijelenthetjük: Szotyi (aki màr Zeusz, mert a hangja olyan, mint a mennydörgès  🙂 csodàlatos kiskutya. A hosszù hazautat nagyon jól viselte, konkrétan vègigaludta. Megismerkedett a környezetèvel, birtokba vette a lakhelyèt ès szèpen tanulja a szabàlyokat is. Kb. 50 mèteren ràjött, hogy kell póràzon sètàlni, a 3.napon màr ülve vàrta a reggelijèt ès màr azt is tudja,hogy a lakàsba csak mancstörlès utàn jön be. Igaz, ezt azèrt mèg próbàlja elsunnyogni. Borzasztò raffinàlt ès az is làtszik rajta, ha valami rosszasàgon töri a fejèt. Szeret napozni, kint jàtszani ès aludni, bàrhol. Kutyusokkal àltalában jól kijön ès iskolàba is megyünk hamarosan.”

Előzmények: november közepén egycsapásra hét kutyával gyarapodtunk, ugyanis az Illatosra, majd onnan alapítványunk gondozásába került Mira, 6 kölykével, akiket egy dobozban tettek ki a XVIII. kerületben. A kiskutyák szépen fejlődtek, és a korábban nagyon sovány mama is meghízott már. A kicsik közül már ötöt örökbe adtunk: már csak Barka, egy kisfiú keresi új gazdiját: https://vigyelhaza.hu/barka/

Még több gazdira váró kutyát találsz honlapunkon: www.vigyelhaza.hu/kutyalista