Összes kutya »
Örökbe adtuk

Tami Panka lett, és Gazdit kapott! 😊


Örökbefogadási kérdőív Twitter Facebook

Tami volt a három elhanyagolt, bőrbeteg kiskutyák egyike, akiket alapítványunk „kapott” karácsonyra. Mindhárom kutyust decemberben Budapest XVII. kerületében, majd alapítványunk vette őket gondozásba. Tamara is bélférges és demodexes volt, mint a többiek, így antibiotikumos és immunerősítő kezelést kapott.

Nyárra Tami meggyógyult, gyönyörű kutyalány lett és hamarosan eljött érte az IGAZI, hiszen a kutyust Dorottya fogadta örökbe és most már Budakalászi, kertes házban él. A családhoz tartozik még Ribizli, a másik kutya és Manó, a cica is, akik hamar barátok lettek.

Megkaptuk az első beszámolót is Dorkától:

„Tami, (aki végül Panka lett) 3 hete jött velünk haza. Az első pillanattól kezdve bizonyos volt, hogy Neki helye van a családban. Mivel egy cica és egy kiskutya mellé hoztuk haza, fontos volt hogy hogyan viszonyul hozzájuk, de szerencsére nagyon könnyen beilleszkedett (mint ahogy az a képeken látszik, mindenki mellé bebújik aki mellé csak lehet), 2 nap után már nagyon felszabadult volt itthon, és ez azóta csak egyre jobban ragaszkodik mindenkihez. A pórázon való sétálás az elején még gondot okozott, de most már megtanulta, biztonsággal közlekedünk. Tegnap óta kutyaiskolába járunk, ahol nyitott, érdeklődő és nagyon ügyes volt. Nagyobb kutyáktól még tart kicsit, de velük is nagyon barátságos.”

Köszönjük, hogy örökbe fogadtátok Pankát! 😊