Összes kutya »
Örökbe adtuk

Tappancs boldog, és új családja mellé egy cicát is kapott!


Örökbefogadási kérdőív Twitter Facebook

Tappancs 8 éves kan kiskutya, akit a fővárosban találtak majd az Illatos útra került. Már egy hónapot töltött a telepen, mikor alapítványunk tavaly év végén gondozásába vette őt és összecsomósodott bundájától is megszabadítottuk. Ideiglenes befogadónk, Tündi sok szeretettel igyekezett elnyerni a bizalmát a vakogó kiskutyának. Mint Tündi írta „Tappancs … lankadatlan érdeklődéssel figyeli a körülötte zajló történéseket, mindig ott csahol ahol valami izgalmasnak tűnő dolog folyik. Teljesen szobatiszta és ha dolga akadna jelzi, hogy menni kell. Előző életében már megtanulta a főbb vezényszavakat, ezekre jól reagál, ha valami viszont nem tetszik neki “magyarázva” hangot ad neki. Azonnal jelzi, ha valaki érkezik, majd 5 perc múlva az új látogató ölébe telepedve győződik meg róla, hogy nincs veszély…”

Persze Tappancsnak mielőbb végleges gazdit szerettünk volna találni… és hamarosan megtaláltuk számára az igazi Családot.

Andrea és Gusztáv az első perctől nagyon eltökéltek voltak és több közös sétán barátkoztak tappanccsal, aki elfogadta őket. A nagy kérdés az volt, hogy mit szólna az új jövevényhez Morfeusz, a család macskája? Szerencsére az összeszoktatás sikeres volt és a kölcsönös, tiszteletteljes távolságtartás mára már barátsággá szelídült. Így a két kedvenc a lakásban már egymás mellett várják Andrea és Gusztáv hazaérkezését a család budaörsi lakásában.

Te is szeretnél egy árva állaton segíteni?

Az örökbefogadás részleteiről itt olvashatsz: https://vigyelhaza.hu/igy-fogadhatsz-orokbe/
Ha szívesen lennél a gazdija valamelyik védencünknek, kérjük, töltsd ki az örökbefogadási kérdőívet: https://vigyelhaza.hu/orokbefogadasi-kerdoiv