Összes kutya »
Örökbe adtuk

Teddy nagyszerű gazdikat kapott!


Örökbefogadási kérdőív Twitter Facebook

Lehetséges, hogy egy láncon tartott, nehézsorsú kutyából barátságos családi kedvenc legyen? IGEN! Itt a példa rá, hiszen Teddy két év szenvedés után megérkezett!

Pumuklit (mert nálunk még ez volt a neve) nagyon rossz körülmények között, láncon tartotta gazdája Budapesten. Az önkormányzat lemondatta a tulajdonost és alapítványunk segítségét kérték a kutya befogadásában.

A félénk, de az emberekkel és kutyákkal is barátkozó kutya szinte az első perctől meghálálta a szeretet minden megnyilvánulását. Önkéntes kutyakozmetikusaik megszabadították loncsos bundájától, így teljes szépségében várta az új, igazi gazdik jelentkezését.

Dóri és Tamás hét éve fogadta tőlünk örökbe Montyt, aki sajnos a közelmúltban, daganatos betegségben elment. amikor úgy érezték, hogy pótolni szeretnék a Monty után keletkező űrt, olyan gyerekbarát kutyát kerestek nálunk, aki kisfiúkat, Dávidot is elfogadja.

Az ismerkedések után elvittük Teddyt Dóriék gyönyörű, szadai házába, ahol A kutyus azonnal feloldódott: vígan szaladgált a kertben és felfedezte új otthonát.

Ha a képeket nézitek, biztosan ti is úgy érzitek: Teddy végleg hazatért!