Téged is várunk vasárnap, a Belvárosi Kutyafesztiválon!

helyszín: Budapest V. Olimpia Park  

időpont: 2024 május 5. vasárnap 10-17 óra között

Az esemény részleteit itt ismerheted meg: https://www.facebook.com/events/1473888453535822?ref=newsfeed

 

Idén már nyolcadik alkalommal szervezzük meg a belváros legnagyobb ingyenes kutyás rendezvényét, ahol családi programokkal hívjuk fel a figyelmet a felelős kutyatartásra és az árva állatok örökbe fogadására.
A nagyon kutyás napon azokat is ütős programokkal várjuk, akiknek még nincsen házi kedvencük.

A programokról:

kutya-gazdifotózás, kutyakozmetika, állatorvosi tanácsadás, fizioterápia bemutatók, kutya viselkedésterápiás tanácsok, mikrochip leolvasás- és regisztráció, kutyabiléta gravírozás, kutyás bemutatók, kutyakereső alkalmazás, és számos, a felelős kutyatartást népszerűsítő esemény, várja az érdeklődőket.

Kutya Sétáltató Nap keretében Kapás Bogi, Gelencsér Timi és Telegdy Ádám valamint az alapítvány önkéntesei segítségével bárki kipróbálhja, milyen érzés lehet egy kedves kutyus gazdájának lenni.

Izgalmas zenei programokban sem lesz hiány: Kolompos együttes délelőtt 11-kor, a 2023-as The Voice legjobb férfi hangja, Galambos Péter pedig délután 4-kor ad minikoncertet.
Tudtad, hogy Lázár Chef, Málna kutyáját korábban a Vigyél Haza Alapítványtól fogadta örökbe és azóta is segíti munkánkat?

Most, első alkalommal kézműves kutya-ínyencségekkel készül Belvárosi Kutyafesztiválra amiket a látogatók kutyái ingyenesen megkóstolhatnak délelőtt a helyszínen! A különleges kutya-gasztronómiai kaland előkészületeiről kisfilm is készült, melyet itt láthattok: https://www.youtube.com/watch?v=wq2fTpi834s

Mellékelünk néhány fotót is, a gourmet kutyaétkek készítéséről. 😊

Az idén 16 éves alapítványunk külön szeretettel várja, azokat a családokat, akik közreműködésünkkel árva kutyát fogadtak örökbe az elmúlt években.
Rendezvénnyel párhuzamosan, a Belvárosi Szabadidő Sportegyesület családi- és sportnapot tart, egész napos programokkal, így a két esemény nagyszerűen kiegészíti egymást.