Összes kutya »
Örökbe adtuk

Tíz évig láncon tartották, egy hónap alatt Gazdira talált nálunk!


Twitter Facebook

Berta elegáns keverék szuka, akit Pest környékén, egész életében láncon tartottak. Tulajdonosát december elején lemondattuk a 10 éves, kutya tulajdonjogáról és olyan gazdit kerestünk neki, aki feledtetni tudja vele az elmúlt évek reménytelenségét. Bár általában a fekete, idősödő, nagytestű keverék kutyáknak van a kevesebb esélye a gyors Gazdihoz jutáshoz, Bertának különösen szerencséje volt!

Kedves, jámbor, barátkozó kutyát, Bea és barátja Harald fogadta örökbe, így most már budai kertes ház lakója! Új életéhez, új nevet is kapott: ismerjétek meg Teddyt, és olvassátok részleteket Bea beszámolójából, az első hetekről:

„ … Teddy Berta szerintem megszokta es megszerette az új helyet és a környezetet. Szerencsére aktiv, jól eszik es örömmel jön sétára, és körbe a nagy kertben. (egyelőre pórázon, amig mindent megszokik és hallgat ránk). Elég nagy helye van amúgy is:  a házáról már nem tépi le a függönyt, és a szőnyegeket is bent hagyja. ….. Köszönjük az elismerést érdemlő, állatokat segítő kezdeményezésüket és sok munkájukat ez ügyben. Barati üdvözlettel, Beatrix „

Előzményekről ITT olvashatsz.