Összes kutya »
Örökbe adtuk

Totó csodás gazdikat kapott!


Örökbefogadási kérdőív Twitter Facebook

Divatirányzatok jönnek-mennek, de a fekete minden időben elegáns marad! Igy van ezzel Totó is, a öthónapos, csillogó szőrű, ébenfekete kan kiskutya, aki Pesten kóborolt, majd alapítványunk vette gondozásába. Totó gyönyörű, izgő-mozgó barátságos kiskutya és éreztük, hogy igazi társa lehet majd egy fiatal családnak, akik sok időt tudnak a kajla kiskamasszal tölteni.

A kiskutya nagyon szerencsés, hiszen nagyon hamar felkeresett minket Ferenc és családja, hogy pesti házukba szívesen örökbe fogadnák a kis lurkót. Már az első találkozás nagyon jól sikerült, igy Totó már a család tagja lett! Olvassátok szeretettel első beszámolójukat:

„Nagyon köszönjük, hogy Totót a gyönyörűséges és okos kutyust befogadhattuk. Köszönjük Önökek és köszönjük Zsófinak is, hogy mindenben segítőkészek.

Nagyon sok örömet okoz nekünk Totó, reméljük mi is neki. Látszólag jól érzi magát és boldog. Már a negyedik naptól szobatiszta, nagyon ügyes.

Köszönjük Önöknek ezt a csodát. További sok sikert kívánunk szeretetteljes munkájukhoz.

Üdvözlettel: Bernáth család „

Totót oltva, mikrochippel, egészségesen adtuk örökbe és amikor eléri a 7 hónapos kort ingyen ivartalanítja is alapítványunk.

—————-

Ha szeretnéd, hogy még több árva kutyának találjunk csodás otthont, kérünk, segítsd állatmentő munkánkat adód 1%ának felajánlásával! Adószámunk 18196384-1-42