Valaki hiányzik a hintaszékből!

Maci és Leila, az idős kutya páros gazdája meghalt és mindkét állatot az örökösök leadták az Illatos útra, a fővárosi állategészségügyi telepre.
A Vigyél Haza alapítvány önkéntesei nehéz feladatra vállalkoztak: gondozásukba vették a két kutyát és kampányba kezdtek annak érdekében, hogy mindkét kutyát egy helyre egy nagyszívű embernek adják örökbe, aki életük végéig biztosítja számukra a boldog és gondtalan öregkort. Ezért kérték meg fotós barátjukat, Pétert, a vizslafotozas.hu fotósát, hogy készítsenek olyan képeket, ami azt az érzést erősíti a jó érzésű emberekben, hogy a kutyusok várják a gazdit, aki velük töltené a boldog öregkort, akár egy hintaszékében merengve a múltról… és egy boldogabb jövőről.

MaciLeila (0)

MaciLeila (1)

MaciLeila (2)

MaciLeila (3)

MaciLeila (5)

MaciLeila (6)

MaciLeila (7)

MaciLeila (9)

MaciLeila (10)

MaciLeila (11)
A fotózásról videó is készült, ami visszaadja az esemény hangulatát. (a videó Kovács Andris fotográfus önzetlen segítségével készült.

Video.MaciLeilaWerk
Az alapítvány önkéntesei remélik, hogy a facebookon megosztott képek  hatására, hamarosan gazdira találnak ezek a nehéz sorsú állatok is, mint a többi védencük.