Összes kutya »
Örökbe adtuk

Végre! Fecó igazi gazdit kapott!


Örökbefogadási kérdőív Twitter Facebook

Fecónak korábban nem volt szerencséje. Sorsára hagyták, majd egy kocsmában gazdát cserélt, az utcára került, és onnan alapítványunkhoz.

A csapzott, 2 éves jegesmackót gazdája magára hagyta, majd az egyik szomszéd viselte gondját, aki nem kívánta tovább tartani őt és egy pesti „vendéglátóipari egységben” gazdát cserélt…a szegény kutya, az új tulajdonosával együtt hamarosan az utcán kötött ki és a környéken lakók a segítségünket kérték…

Önkénteseink segítségével az elhanyagolt, megriadt kutyus hosszú idő alatt visszanyerte az emberekbe vetett bizalmát. A korábban játékos, mozgékony barátságos kutyának sok türelemre és szeretetre volt szüksége, hogy ismét vidám Fecó legyen.

A fejlődésben segítették az önkénesekkel tett hétvégi séták, kirándulások, majd ideiglenes befogadói, Kitti és barátja gondoskodnak átmenetileg róla.

Péter többször látogatta Fecót, ideiglenes befogadójánál, míg kialakult a kölcsönös bizalom. A fontos döntés sem váratott sokáig magára, igy Fecó, most már Péter budai lakásában élvezi a teljes komfortot.

Köszönjük ideiglenes befogadóink és önkénteseink és a LET Kutyázás önzetlen munkáját!