Egy EMBER, aki a legtöbbet tette az Illatos úti, árva kutyákért.

Arról az állatorvosról írunk nektek, aki idén 20 éve gyógyítja Illatos úti beteg, sérült kutyákat és tíz éve dolgozik alapítványunkkal közösen az árva kutyák örökbe adásáért a fővárosban.
01Dr Kozma Tamás kisállatgyógyász szakállatorvosról, az Illatos úti Állategészségügyi Szolgálat vezető állatorvosáról még bizonyára sokan nem hallottatok, hiszen Tamás nem helyezi magát előtérbe, mégis amit mond, arra érdemes odafigyelni: mindenkinek segít, aki erre kéri. Kiegyensúlyozott személyisége nyugalmat áraszt: tényszerűen, hozzáértően, közérthetően, végtelen türelemmel magyaráz, nem ragadják el a szenvedélyek, pedig erre gyakran, minden oka meglenne. Szakmai irányításával az elmúlt tíz évben a telep állatorvosi munkája folyamatosan fejlődött.
Soha nem kért többet alapítványunktól, mint amit meg tudtunk volna oldani támogatóink segítségével, de javaslataival sok olyan dolgot valósíthattunk meg a telepen, amik mind a kutyák érdekeit szolgálják. Igy lett hőszigetelt gumiszőnyeg valamennyi külső kennelben, színes ultrahang berendezés a korai vemhesség és a daganatos betegségek felismerésére, nagy teljesítményű infra lámpák a kölyökkutyák számára, kutya-futópad a nagy mozgásigényű állatoknak…. és még számtalan gyógyszer, teszt eszközök és labor vizsgálat.
Humánus és eredményes munkájáról leginkább azok tudnának szólni, akik nem tudnak emberi nyelven így, csak gesztusaikkal, tekintetükkel üzennek…
Ezért most mi mondjuk helyettük: Köszönjük Tamás! Az Illatos úti árvák számítanak Rád és Te is számíthatsz ránk, a kutyák érdekében!
Szeretettel a Vigyél Haza Alapítvány csapata