Szívből jövő segítség :-)

Az árva kutyákért végzett munkánk fontos visszaigazolása egy- egy köszönet, vagy akár kisebb támogatás, mégis talán az egyik legnagyobb elismerés számunkra, amikor gyerekek ismerik és elismerik áldozatvállalásunkat.

 

Januárban nagy megtiszteltetés ért bennünket, hiszen az alábbi levelet kaptuk a Kodály Zoltán Magyar Kórusiskola tanárnőjétől. Idézünk belőle:

„Kedves Vigyél Haza Alapítvány és Munkatársai! A Kodály Zoltán Magyar Kórusiskola (kzmk.hu) egyik tanára vagyok és a 2019. évi Ádventi Jótékonysági délutánunk bevételét a gyerekek és látogatóink szavazati alapján a Vigyél Haza Alapítványnak szeretnénk felajánlani.

Talán nem tűnik soknak a 33.000 Ft, de ezt a gyerekek 500 forintonként rakták össze, a saját pénzükből. (Saját maguk tartottak egy koncertet az érdeklődőknek, és az ottani belépőből, valamint az adventi vásár bevételéből állt össze ez a kis summa.) … „

 

 

Kedves gyerekek! Tudva, hogy magatoktól és apró részletekben gyűjtöttétek össze a támogatást, ez az összeg igenis soknak tűnik! De ennél is többet számít a segítő szándék, és hogy Ádventkor a magukról gondoskodni nem képes árva állatokra is gondoltatok! Köszönjük Hajnalka és Veronika, hogy tanárnőtökkel, Csillával elhoztátok az összegyűjtött adományból megvásárolt tápot és jutalomfalatokat!

Köszönjük nektek gyerekek és gratulálunk szüleiteknek, tanáraitoknak is, akik önzetlenségre neveltek benneteket. Maradjatok ilyenek felnőttként is!