Összes kutya »
Örökbe adtuk

Zeuszt ideiglenes befogadója, Anikó örökbe fogadta!


Örökbefogadási kérdőív Twitter Facebook

Hatalmas szív kell egy szívférges kiskutya ideiglenes befogadásához, hiszen a gyógykezelés során nagyon sok orvosságot kell a kutyának szednie, olykor fájdalmat is elviselnie, és a rendszeresség, a folyamatosság életbe vágó. Ilyen elkötelezett ideiglenes befogadónk volt Anikó is, aki előző, idős kutyáját, Fecót is alapítványunktól fogadta korábban örökbe. Fecó nemrég elment és az elvesztése okozta fájdalmat júliustól a beteg kiskutya gondozásával igyekezett Anikó feledtetni.

Zeusz. az egyéves Jagd terrier fiúcska, korábban a fővárosban kószált, majd gondozásunkba vettük. A szokásos vizsgálatok során derült ki, hogy a kiskutya sajnos szívférges.

„Szerencsére” Zeusz a betegség első fázisában a teljes gyógyulás reális cél volt. Kezelései 9 hónapig tartanak majd, de Anikó nem várt már az utolsó negatív tesztig: annyira a szívéhez nőtt a kiskutya, hogy örökbe fogadta őt! ( még egy hónap és elkészül az utolsó tesztje is és akkor végleg elfelejthetjük ezt a komoly betegséget)

Hálás köszönetünk Anikó önzetlen segítségéért és, hogy örökbe fogadta a kiskutyát!

Fecó történetét itt olvashatjátok: https://vigyelhaza.hu/kilenc-honap-az-illatoson-hat-honap-nalunk-es-egy-elet-anikoval/