Összes naptár »
Naptár

Elkészült 2016-os naptárunk!


Örökbefogadási kérdőív Twitter Facebook

Jótékony célú naptárral segített az árva kutyákon a Magyar Vízilabda Válogatott!
A Vigyél Haza alapítvány, évről- évre színvonalas fali naptárral buzdítja a jóérzésű állatbarátokat, támogatóikat az árva kutyák örökbe fogadására, az alapítvány munkájának segítésére
Ebben az évben a magyar női – és férfi vízilabda csapat kiváló versenyzői szerepelnek jótékony célú naptáron. Az alapítvány számára kiemelten fontos, hogy naptáraikon mindig, a maga területén kiemelkedő teljesítményt nyújtó, hiteles embereket mutassanak be egy-egy árva kutya társaságában. Nagy öröm volt számukra megismerni a válogatottak tagjait, akik valamennyien, az első perctől lelkesen, segítőkészen álltak a fotózáshoz. A képeken, az élsportolókkal együtt szereplő kutyák, korábban az Illatos útra kerültek, majd az alapítvány gondozásában várták új gazdáikat. Mára, már szinte kivétel nélkül végleges otthonra leltek.
Az elkészült képekkel szeretnénk bemutatni, hogy valamennyien szépek, hűségesek és szerethetőek. Célunk, hogy a felvételekkel kedvet csináljunk az önhibájukon kívül gazdátlan állatok örökbe fogadásához. Ezért arra kérünk minden állatbarátot, hogy ha kutyát szeretne, fogadjon örökbe egyet a gondozásunkban, vagy az Illatos úton lévő árva állatok közül!
A fotózásról készült, kedves werk filmet itt nézhetitek meg: https://www.youtube.com/watch?v=QM4x_IHiRa0
A naptáron szereplő valamennyi sportoló, segítő szándékkal, térítés nélkül állt modellt. Hálás köszönet a Magyar Vízilabda Szövetség és valamennyi közreműködő önzetlen segítségéért!