Összes kutya »
Gazdira vár

Gina

  • Fajtája:mini yorki
  • Kora:13 év
  • Neme:Szuka
  • Mérete:Kicsi
Örökbefogadási kérdőív Twitter Facebook

Néhány szó a kutyusról:

Ginát, a 13 éves mini yorki kislányt futók találták Budapesten, egy XVII. kerületi erdős részen. A megszeppent, didergő kiskutyát alapítványunk vette gondozásába. Mivel a kutyusban mikrochip volt megpróbáltuk a tulajdonost elérni. Mint kiderült, a néni közel 4 éve meghalt és a kutyát a család továbbadta valakinek, aki elhelyezte a kutyát „valakiknél”. Mivel Gina oltásai már 4 éve lejártak, és nem lett az új, ismeretlen tulajdonosra sem átíratva, a kiskutyának új, végleges gazdit keresünk.

Már elvégeztettük az orvosi vizsgálatokat, a szívférgesség tesztet és megkapta az oltásait is és önkéntes kutyakozmetikusunk, Timi kezelésbe vette a végtelenül elhanyagolt, filcesedett szőrű, koszos kiskutyát.

Gina, a békés és barátságos  kiskutya most ideiglenes befogadónknál várja az álomgazdit, aki biztosítaná számára a nyugodt öregkort és kizárólag lakásban tartaná őt.

Az örökbefogadás részleteiről itt olvashatsz: https://vigyelhaza.hu/igy-fogadhatsz-orokbe/
Ha szívesen lennél a gazdija, kérjük, töltsd ki az örökbefogadási kérdőívet: https://vigyelhaza.hu/orokbefogadasi-kerdoiv

———————————

Megjegyzés:

Kérünk mindenkit, aki örökbefogadáson gondolkodik, de élethelyzete bizonytalan, csak kipróbálná, hogy milyen lenne egy kutyával élni, de a szándéka nem elég erős, átgondolt, vagy végleges, vagy családjában nincsen mindenki meggyőződve arról, hogy kutyát szeretnének, és azok, akik a kutyát nem társ-állatnak, hanem háziállatnak gondolják ne keressenek minket.